Сайт учителя-мовника Ілони Юріївни Кулик

Головна сторінка
Методична скринька
Позакласна робота
З Україною в серці
Для батьків
Календар свят
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Календар України
Календар України
Гостьова книга
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Березень » 24 » Тиждень української мови та літератури
18:37
Тиждень української мови та літератури

     

Щорічно у березні в Царедарівському навчально-виховному комплексі проходить Тиждень української мови та літератури. Цей рік не став винятком. Згідно плану було проведено ряд заходів, приурочених певним знаменним, пам’ятним датам і подіям: 90-річчя української анімації, Всесвітній день поезії, дні народження Т. Шевченка, Л. Костенко.

«Рідна мова – перлина нашої нації» – саме під таким гаслом пройшов предметний тиждень, програма якого була, як завжди, насиченою. Постійний творчий пошук, креативність та любов до роботи педагогів знайшли досить вдале відображення на уроках української мови та літератури, а також позакласних заходах, таких як: усний журнал «У всякого своя доля. І свій шлях широкий», конкурс «Грамотій» (написання диктанту «Перлини степового краю»), флешмоб «Поезія – це завжди неповторність…», філологічна гра КВК «Фразеологізми – перли мови», мовно-літературний квест "Знання, мов перли, назбираю...".

Провідна ідея всіх заходів – повчальність, розвиток словникового запасу учнів, поваги й інтересу до української мови та літератури, виховання національної самосвідомості, бережливого ставлення до традицій народу, його історії, культури.

У кінці тижня було підведено підсумки. Активних учасників та переможців конкурсів нагороджено грамотами та подяками.

Учителі української мови та літератури висловили щиру вдячність усім учасникам, учителям та адміністрації школи за допомогу в організації та проведенні тижня.

Переглядів: 300 | Додав: il_kulyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar